Onze gemeente
Onze kerk uit Katwijk is een kleine gemeente met 178 leden.
124 belijdende leden en 54 doopleden.
Onze predikant is ds. F. Rinkema. Hij heeft op 9 november 2014 zijn intrede gedaan

Adres
Het adres van het kerkgebouw ‘De Fontein’ is Willem de Zwijgerlaan 1A. Nabij het gemeentehuis en het daarbij gelegen park.

Kerkdiensten
kerkdiensten: als regel:
voormiddag om 9.30 uur, namiddag om 17.00 uur. Wij raden u aan om ook in het agenda te kijken voor eventuele wijzigingen.
Tijdens elke ochtenddienst is er een crèche voor de baby's en peuters. Let op! in januari 2020 is er geen crèche wegens de verbouwing van de grote zaal.

Avondmaal
In opdracht van onze Here Jezus Christus zelf en tot versterking van ons geloof vieren wij regelmatig het heilig avondmaal om Zijn dood te gedenken. Onze verbondenheid met Jezus en met elkaar krijgt in deze maaltijd op een unieke manier gestalte: we drinken als gemeente samen wijn en eten brood als tekenen van het nieuwe verbond in Hem en richten daarmee onze gedachten op Zijn geofferde lichaam en vergoten bloed.

Data avondmaalsviering
De data waarop we deze maaltijd (in beide diensten) vieren zijn voor 2020:
1 maart
7 juni
6 september
6 december
Als u bij ons te gast bent in een dienst waarin het avondmaal wordt gevierd, dan bent u ook in onze gemeente van harte welkom aan de tafel van Jezus Christus mits u belijdend lid bent van één van onze zusterkerken. Voor de dienst dient u dan wel een door de scriba van uw eigen gemeente getekende verklaring af te geven waarin staat dat u gerechtigd bent het avondmaal met ons mee te vieren.

Beamer
De psalmen en gezangen worden in de regel gebeamd, de schriftteken niet.

Ringleiding
Het kerkgebouw is voorzien van ringleiding.

Informatie over de diensten
Bij de kosters (zie contactpagina)
Over ons
Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) Katwijk
Willem de Zwijgerlaan 1A, 2224 ER Katwijk aan Zee